Gisela Carrión i Pere Rullan guanyen la 9a edició de la Cursa de Na'Dalt

La prova osonenca torna a enfilar els corredors cap a Bellmunt en la matinal de Sant Esteve

Pere Rullan, campió de la Cursa de Na'Dalt 2018
Pere Rullan, campió de la Cursa de Na'Dalt 2018 | Josep Maria Montaner
Redacció
28 de desembre del 2018
Actualitzat a les 16:01h
La Cursa de Na'Dalt ha tornat a congregar més de 200 corredors en l'ascensió cap a Bellmunt des de Sant Pere de Torelló en una data tan assenyalada com Sant Esteve. Lluny dels excessos gastronòmics de les festes, els corredors han activat tots els sentits per fer front a la dura pujada amb 620 metres de desnivell positiu en tot just 3,8 quilòmetres de recorregut.
 

Gisela Carrión, campiona de la Cursa de Na'Dalt 2018 Foto: Josep Maria Montaner


Tres corredores de primera fila s'han disputat el triomf en categoria femenina, totes elles completant el recorregut en menys de 35 minuts. Gisela Carrión s'ha proclamat campiona amb un temps de 34:15 superant a la triomfadora de 2017, Laia Andreu (34:34), així com a Anna Comet, que amb un temps de 34:53 torna a pujar al podi i continua demostrant que està en plena forma després d'estrenar maternitat fa pocs mesos.

El més ràpid de la jornada ha sigut Pere Rullan, que encadena èxit rere èxit després del seu triomf recent a la cursa vertical d'esquí de muntanya de Grandvalira i que es confirma com un dels grans favorits al campionat de Catalunya que es disputarà aquest dissabte. Rullan ha dominat la prova amb un temps extraordinari (26:28), molt superior a la resta de rivals que també han brillat a la Cursa de Na'Dalt. Jonatan Mora, el darrer corredor en sortir, ha acabat segon (27:55) i Gerard Morales ha completat el podi amb un temps de 28:32 amb tot just deu segons de marge sobre Agustí Roc. Altres corredors que han baixat de la mitja hora han estat Albert Soley, David Adán, Ferran Alboquers, Joan Freixa i Lluís Ruiz.

Un any més, una manera singular de cremar els torrons abans d'engolir els canelons amb un final de festa al voltant del Santuari de Bellmunt més que celebrat.

GALERIA DE FOTOS: Les millors imatges de la prova a càrrec de Josep Maria Montaner.