Nadales, curses i tallers en diversos municipis d'Osona per aquest Nadal

Folgueroles, Roda de Ter, Sant Pere de Torelló, Sant Quirze de Besora i l'Esquirol proposen activitats per a tots els públics

Cursa de Na'Dalt a Bellmunt el passat 2016.
Cursa de Na'Dalt a Bellmunt el passat 2016. | Josep M. Montaner
Redacció
21 de desembre del 2018
Diversos municipis d'Osona estan immersos en activitats per al Nadal. Les festes de Nadal arriben, un any més, amb tallers i activitats per a totes les edats. És el cas de Folgueroles, Roda de Ter, Sant Pere de Torelló, Sant Quirze de Besora i l'Esquirol. Fem un recull de les diferents activitats:

Activitats destacades

Música a Folgueroles

La programació a Folgueroles ve marcada per la música. Per tant, hi ha la cantada de nadales per la coral L’Albada i la coral Vila i Formosa (26 de desembre) o l'actuació del Cor d’Homes (29 de desembre). Tampoc hi faltaran els tradicionals pastorets o el pessebre monumental a la sala de plens.
 

Consulta tota la programació


Pessebres a Roda de Ter

Roda de Ter ja va donar la benvinguda al Nadal amb la Fira de Pont a Pont, però les activitats no s'aturen. La cursa entre ponts (dimecres 26) o la lectura del Poema de Nadal de Josep Maria de Segarra (26 desembre) són algunes de les més destacades. La cirereta del pastís és sense cap mena de dubte l'exposició de diorames de pessebres a Can Planoles.
 

Consulta tota la programació i els horaris


Cursa de Na'Dalt, a Sant Pere Torelló

Entre la programació de Sant Pere de Torelló destaca la cantada de nadales a Bellmunt (diumenge 23 al matí), el taller de tions i mercadet de Nadal (dilluns 24) o la Cursa de Na'Dalt (dimecres 26, Sant Esteve). Tampoc hi falta l'exposició de diorames i el saló de la infància.
 

Consulta tota la programació


Pastorets a Sant Quirze de Besora

Sant Quirze de Besora acull, a més d'altres activitats, una jornada de Pastorets durant quatre dies: 25 (21h), 26 (17.30h), 28 (21h) i 29 (21h). Es tracta dels tradicionals i populars Pastorets El Bressol de Jesús o En Garrofa i en Pallanga, de Frederic Soler Pitarra.
 

Consulta tota la programació


Clicks a l'Esquirol

La Cooperativa acull l'exposició solidària Clicksacabra en benefici de l'associació Irai. Es pot veure del 28 al 30 de desembre. També hi ha altres activitats com un contacontes o làser Tag per als joves

Consulta tota la programació

Arxivat a