El comerç de Torelló proposa «un Nadal de conte»

Aquest cap de setmana hi ha tallers infantils a la plaça de la Sardana i la plaça Nova

El cartell de la nova iniciativa dels comerciants de Torelló
El cartell de la nova iniciativa dels comerciants de Torelló | Aj. de Torelló
Redacció
21 de desembre del 2018
Un any més, des de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Torelló i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura s’ha organitzat la campanya de Nadal dels comerços de Torelló sota el títol "Un Nadal de conte". Des de principis de desembre, i durant totes les festes nadalenques, tots aquells que visitin el municipi podran trobar, repartits pel poble, set personatges de contes tradicionals, des de la caputxeta vermella fins al flautista d'Hamelín.

Aquests proposen un circuit amb l'objectiu que la gent gaudeixi d’aquest passatemps mentre passegi per les diferents zones comercials del municipi. Així es vol donar valor i visibilitat a la gran varietat de comerços de Torelló. Des de l’organització es proposa que tots aquells que trobin les figures s’hi tirin una foto, la pengin a l’Instagram o Twitter i ho comparteixin utilitzant l’etiqueta #unnadaldeconte.

La campanya també inclou, durant el matí del dissabte 22 de desembre, diversos tallers infantils que es faran a la plaça de la Sardana i a la plaça Nova i el matí del diumenge 23 també a la plaça Nova.
Arxivat a