Una persecució policial a Manlleu per un robatori acaba amb dos detinguts

Els arrestats estarien implicats en robatoris d'altres poblacions d'Osona

Redacció
20 de desembre del 2018
Actualitzat a les 15:20h
La matinada de dimarts a dimecres, la Policia Local de Manlleu, després d’una persecució per diferents carrers, va detenir els autors d’un robatori amb força a un establiment comercial de la ciutat. Tal com explica el cos en una nota, va rebre una trucada que alertava d'un possible robatori.

Les patrulles es van desplaçar al lloc dels fets i es va iniciar una persecució per diferents carrers, ja que els autors van intentar fugir amb un vehicle. Després d’utilitzar els senyals acústics i lluminosos dels vehicles oficials per tal que s’aturessin, no en van fer cas i van circular de manera temerària. Finalment, un dels cotxes de la Policia Local es va col·locar de tal manera que s'haguessin d'aturar per força.

Dels 3 ocupants , una persona queda detinguda al lloc, mentre els altres 2 van fugir corrents de l’interior del vehicle. Se'n va detenir un d'ells posteriorment i es va reconèixer la tercera persona fugida. Un cop a dependències policials s’inicien diligències per robatori amb força. De les gestions efectuades es desprèn que aquestes persones estarien implicades en robatoris a diferents poblacions de la comarca. La investigació continua oberta.
Arxivat a