​Les notícies més llegides el 2018 a Osona.com

Accidents de trànsit, resolucions judicials i informacions curioses, entre les que encapçalen el rànquing

Imatges de les notícies més llegides d'Osona.com aquest 2018
Imatges de les notícies més llegides d'Osona.com aquest 2018 | Osona.com
31 de desembre del 2019
Actualitzat el 28 de gener del 2019 a les 9:31h
La notícia més llegida del 2018 d'Osona.com ha estat la resolució del jutjat d'instrucció número 1 de Vic que va decretar llibertat provisional amb càrrecs per al veí de Sant Hipòlit de Voltregà que va provocar l'accident mortal a la C-17, en el qual va morir una menor d'edat. Com a mesures cautelars, el jutge va acordar compareixences setmanals al jutjat, la retirada del permís de conduir i del passaport, i la prohibició de sortida del territori.

La segona amb més visites és la curiosa fotografia de la brigada de Vic en què hi apareix un camió de Vialnet que portava uns sostenidors penjats. Se’ls devien haver trobat mentre feien tasques de neteja pels carrers de la ciutat.
 

El camió amb els sostens penjats Foto: Cedida


El tercer lloc l'ocupa la tràgica mort d'un jove de Tona durant la Festa Major del municipi. L'accident es va produir durant un concert de matinada i l'Ajuntament va decretar tres dies de dol.

La visita d'Inés Arrimadas a Vic és la quarta notícia més llegida. La líder de Ciutadans va ser rebuda a crits a la capital d'Osona tot i la prohibició de l'Ajuntament de fer l'acte perquè no estaven en campanya electoral. La selfie d'Arrimadas amb una estelada -que va captar el fotògraf Adrià Costa- va tenir un gran ressò a les xarxes.
 

Inés Arrimadas a Vic Foto: Adrià Costa


Al mig de la classificació, al número cinc, s'hi troba la condemna els germans Font a retornar 580.000 cadascú a Bon Preu. Joan i Josep Font haurien cobrat de manera indeguda els diners sense autorització de la junta.

La sisena posició l'ocupa la reducció d'horari de la xarcuteria Can Solà de Vic per a la conciliació laboral i familiar. Els propietaris apuntaven que els agradaria que hi hagués un "efecte dòmino" en la resta d'establiments, que a dia d'avui encara no s'ha donat.
 

Joan i Mercè Solà, a l'establiment de la plaça de Vic Foto: Josep M. Montaner


La detenció de dos joves per abusar sexualment de noies durant el Mercat de Música Viva és la setena més llegida. Les joves van dirigir-se al Punt Lila, el qual va requerir la presència de Guàrdia Urbana. Agents de paisà de la patrulla femenina van localitzar el grup, integrat per uns 6-10 joves.

El vuitè lloc l'ocupa el tràgic accident per la desfrenada d'una furgoneta de Vic Verd que va provocar la mort d'un treballador i en va deixar un altre de ferit. El vehicle es va desfrenar en ple carrer de la Riera.


En el número 9, s'hi troba l'accident que va patir un globus aerostàtic que va xocar contra una de les cases de la plaça Major de Vic durant el Mercat del Ram.

Finalment, tanca aquest rànquing una notícia curiosa: Els secrets de la sorra de la plaça Major de Vic. En aquesta peça, es repassa d'on prové la sorra que hi ha a l'espai més emblemàtic de la capital d'Osona, quants cops se n'afegeix durant l'any i en quina quantitat.

Les deu notícies més llegides
1- Llibertat amb càrrecs per al veí de Sant Hipòlit que va provocar l'accident mortal a la C-17
2- ​La curiosa fotografia de la brigada de Vic
3- Mor un jove en precipitar-se per un marge a Tona durant la Festa Major
4- Inés Arrimadas, rebuda a crits a Vic
5- Condemnen els germans Font a retornar 580.000 euros a Bon Preu
6- ​Una xarcuteria de Vic redueix l'horari per la conciliació laboral i familiar
7- ​Detenen dos joves per abusar sexualment de noies durant el Mercat de Música Viva
8- Un mort i un ferit en ser atropellats per un vehicle de la neteja al centre de Vic
9- VÍDEO Un globus xoca contra una casa de la plaça de Vic
10- Els secrets de la sorra de la plaça Major de Vic

 

Una màquina afegint sorra a la plaça Major de Vic. Foto: Carles Fiter

Arxivat a