La Diputació signa un crèdit de més de 723.000 euros amb Taradell

De l'import del préstec, 29.780 són subvencionats

Redacció
23 de desembre del 2018
Xavier Garcia, Marc Castells i Lluís Verdaguer.
Xavier Garcia, Marc Castells i Lluís Verdaguer. | Edgar Mata Roca / Diputació de Barcelona
El president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, ha signat aquesta setmana amb l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, un crèdit per valor de 723.046,75 euros, dels quals 29.780,36 estan subvencionats.

En total, s’han signat crèdits amb 21 ajuntaments per valor de 51,25 milions d’euros de tota la demarcació. Aquests poden obtenir una línia de préstecs per a inversions a un tipus d'interès preferencial gràcies al conveni signat entre Diputació i el Banc de Sabadell. A l’acte de signatura dels préstecs també hi va assistir el director de la Direcció d'Administracions Públiques de Banc Sabadell, Xavier Garcia.

El 2016 es va firmar l'acord que permet impulsar el Programa de Crèdit Local, fruit del procés de selecció d'entitats realitzat durant el mateix any. El Programa permet als ajuntaments i entitats municipals descentralitzades reduir els costos financers dels préstecs dels municipis destinats a noves inversions. Així, les entitats locals també poden acollir-se a operacions de préstecs a llarg termini, a actuacions relacionades amb millores a la tresoreria i a línies de préstecs pont per a inversions finançades amb subvencions.
Arxivat a