Premien la Cooperativa Agrària de Torelló

La Federació de Cooperatives guardona l'entitat osonenca pel sistema de tractaments de purins i per potenciar el diàleg, la transparència i la sostenibilitat

Durant l'entrega de premis a la Filmoteca de Catalunya
Durant l'entrega de premis a la Filmoteca de Catalunya | Europa Press
Redacció
17 de desembre del 2018
La Cooperativa Agrària de Torelló ha estat guardonada amb un reconeixement que atorga la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya. El premi el van recollir el dijous passat de mans del president de la Generalitat Quim Torra en un acte a la Filmoteca de Catalunya.

El premi és pel sistema de tractaments de purins que va engegar fa uns anys la cooperativa de Torelló. Amb 180 socis, ramaders de porcí, boví i oví d’Osona, ha estat distingida alhora per potenciar el diàleg, la transparència i la sostenibilitat.

L'òrgan de representació de les cooperatives va entregar 13 premis més per la contribució social. En la segona edició, van guardonar Diomcoop, Femmefleur, Cultural Rocaguinarda, Aiguasol, Sostre Cívic, La Fàbrica, Escola Ginebró, Laboqueria taller d'arquitectura, Productes naturals El Rebost, Eduvic, Apícola El Perelló, Tàndem social i Som Connexió.
Arxivat a