SORTEIG de dues entrades dobles per a l'espectacle «Camins invisibles» a Calldetenes

per Redacció, 12 de desembre de 2018 a les 13:27 |
Durant una de els escenes de l'espectacle que homenatja Lluís Solà Sala | Josep M. Montaner
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de desembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'obra Camins invisibles arriba aquest dissabte 15 de desembre a l'Auditori Teatre de Calldetenes. Es tracta d'un espectacle poètic i multidisciplinari, en homenatge a Lluís Solà i Sala, que combina música, imatge, dansa, circ i veu, sota la direcció de Teatre eSseLa (Cacu Prat i Pep Tines), la coreografia i moviment de Jaume Sangrà i la composició musical de Jordi Busquets.  

Osona.com i l'Auditori Teatre de Calldetenes sortegen dues entrades dobles per a l'espectacle, valorades en 52 euros. El termini per participar al sorteig es tancarà aquest divendres, 14 de desembre, a les 12 del migdia. El mateix es comunicaran els guanyadors, a través del perfil de Twitter d'@osona.

 
 

 Més informació i compra d'entrades

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:


Bases del sorteig

- Els guanyadors obtindran una de les entrades dobles per l'espectacle


- El termini per participar al sorteig es tancarà el divendres 14 de desembre a les 12.00 del migdia.

- Un cop fet el sorteig, Osona.com contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu sortejos@naciodigital.cat.

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.

 

Participació