​Roger Corominas repetirà al capdavant d'ERC a Roda de Ter per a les municipals

El candidat es presenta sota Roda Republicana amb un "projecte col·lectiu" per "construir la República des de baix"

Roger Corominas, durant l'acte de presentació
Roger Corominas, durant l'acte de presentació | Eduard Morató
Redacció
12 de desembre del 2018
Actualitzat el 18 de febrer del 2019 a les 12:38h
A finals d'aquest novembre, el Museu de l'Esquerda de Roda de Ter va acollir la presentació del projecte Roda Republicana i de Roger Corominas, candidat d'ERC a l'alcaldia del municipi. Corominas ja es va presentar a l'alcaldia els passats comicis del 2015 i va guanyar en vots, però va obtenir els mateixos regidors que els Independents: 5. La formació d'Albert Serra, actual alcalde, va acabar pactant amb el regidor de CiU.

L'acte de presentació de Corominas va girar entorn del projecte que té el grup municipal i que està treballant sota el nom de Roda Republicana. Des del partit informen que el candidat remarcava que es tracta d'un "projecte col·lectiu que té per objectiu treballar per millorar la vida dels rodencs i construir la República des de baix".

La presentació també va servir per donar el tret de sortida a una enquesta que ERC-Roda ha preparat en el marc de les trobades del procés participatiu i que es va bustiar casa per casa. L'enquesta inclou preguntes dels àmbits que han treballat a les sectorials de participació anomenades Roda Emprenedora, Roda Cohesionada i Roda Saludable.

En l'acte també va intervenir-hi la secretària general del partit exiliada a Ginebra, Marta Rovira, que es va mostrar orgullosa del procés participatiu Roda Republicana i va animar les persones que hi estan participant a "seguir treballant per acabar amb aquesta repressió que vivim des de fa més d'un any i per fer fort el municipalisme de la República Catalana". Finalment va encoratjar "Roger Corominas i tot l'equip a seguir defensant la Roda Republicana que tant heu treballat i estimeu".

En aquest sentit, el candidat va apuntar que estaven "molt il·lusionats i compromesos amb el projecte" i va remarcar la importància que la societat civil sigui un actor determinant en les noves polítiques.
Arxivat a