Economia

L'impacte laboral de la indústria 4.0 enceta un nou cicle de debats monogràfics a Vic

L'Observatori Socioeconòmic d'Osona inicia la jornada aquest dimarts, 11 de desembre, a la tarda

per Redacció, 10 de desembre de 2018 a les 15:27 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de desembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Observatori Socioeconòmic d’Osona inicia aquest dimarts, 11 de desembre, un nou cicle de debats monogràfics. Com a temàtica per la primera ponència es posa el focus en l’estudi titulat "L’impacte laboral de la indústria 4.0 a Catalunya". El director de l’informe, que és cap de l’Àrea de Desenvolupament Empresarial de la Direcció General d’Indústria de la Generalitat de Catalunya, Joan Miquel Hernández, en presentarà les conclusions. Per la seva banda, l’Observatori exposarà les principals característiques que estan definint la contractació a Osona. 

Aquest nou espai de debat i d’intercanvi s’ha creat per tal d’aprofundir en temes d’interès i d’actualitat comarcal. És per això que s’adreça a un públic ampli, que provingui tant del món empresarial com del teixit associatiu, l’administració o l’àmbit social. El cicle de debats té voluntat de continuïtat per tal d’apropar a tothom el coneixement que genera l’Observatori i posar en primer pla de l’agenda les temàtiques proposades.

 

Participació