El Museu Episcopal amplia l'oferta d'activitats pel Mercat Medieval de Vic

S'allarga l'horari del museu i augmenten les activitats de l'exposició "Oliba episcopus", la mostra més important feta fins ara sobre el bisbe

La mostra acull una vuitantena de peces i es podrà veure fins al febrer.
La mostra acull una vuitantena de peces i es podrà veure fins al febrer. | Adrià Costa
Redacció
05 de desembre del 2018
Actualitzat el 08 de febrer del 2019 a les 20:00h
El Museu Episcopal de Vic (MEV) potencia l'oferta d'activitats coincidint amb la celebració del concorregut Mercat Medieval de Vic. Del 6 i el 9 de desembre, dies de la celebració del mercat, el museu amplia l'horari de visita i l'oferta d'activitats complementàries. D'entre les activitats en destaquen les relacionades amb l'exposició "Oliba episcopus", l'exposició més important feta fins ara sobre l'abat i bisbe Oliba i una de les exposicions de l'any a Catalunya.

Oliba va ser una de les figures amb més influència i rellevància en la Catalunya Medieval i un gran impulsor de l'art. El museu obrirà el dijous 6 de desembre, el divendres 7 de desembre i el dissabte 8 de desembre des de 10 del matí i fins a les 7 del vespre. El diumenge 9 de desembre es mantindrà l'horari habitual dels festius de 10 del matí fins a les 2 del migdia.

També activitats familiars

Durant aquests dies el MEV també reforça l'oferta d'activitats familiars. El dijous 6 de desembre i el dissabte 8 de desembre a 2/4 de 4 i 2/4 de 5 de la tarda s'oferirà una sessió gratuïta de contes medievals. Joan de Bover "Bouí", un joglar vingut directament del segle XIII, explicarà a la mainada divertides històries amb prínceps, princeses, reis, mags i, fins i tot, algun ésser maligne com a protagonistes. Dins d'aquesta oferta familiar, el dissabte 9 de desembre s'ha programat a 2/4 d'11 del matí, l'activitat "La llegenda del Nadal en família" on pares i fills poden descobrir què van descobrir els tres savis d'Orient o perquè els àngels tenen ales. Aquesta visita s'ofereix tots els diumenges de desembre.
 

Consulta totes les activitats relacionades amb l'exposició "Oliba episcopus"

Arxivat a