VÍDEO Sant Tomàs guanya el premi al millor curtmetratge d'entitats al Festival Inclús

"I tu, quin TOC tens?" rep el guardó al Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona

Una representació de Sant Tomàs al Festival Inclús.
Una representació de Sant Tomàs al Festival Inclús. | Sant Tomàs
Redacció
08 de desembre del 2018

El curtmetratge interpretat i realitzat per persones del Centre Ocupacional Sant Tomàs titulat I tu, quin TOC tens? ha guanyat el primer premi al millor curtmetratge de la categoria d'entitats de l'Inclús, Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona, que va tenir lloc al CaixaForum entre el 27 de novembre i el 2 de desembre.

Tal com explica l'entitat en una nota, una representació de l'equip del vídeo de Sant Tomàs va assistir dissabte a la projecció que se'n va fer en el marc del festival, i també diumenge al vespre van ser a la gala de cloenda del festival en què es va fer el lliurament dels premis.

L'equip del vídeo I tu, quin TOC tens? està format per 23 persones, entre actors, actrius i equip de direcció. Aquest vídeo ha estat un projecte impulsat per les monitores del Centre Ocupacional Sant Tomàs Alba Monteagudo i Meritxell Molist, que també l'han codirigit, juntament amb Ricard Muné i Raül Masmitjà. El film se centra en el Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC) i ha estat el curtmetratge guanyador d'entre els 11 que s'han presentat.

L'equip s'ha mostrat molt content per aquest premi, que suposa un reconeixement i un estímul a continuar treballant de manera creativa per apropar a tothom la realitat del col·lectiu de persones amb discapacitat.

El Festival Inclús promou les obres audiovisuals sobre la diversitat funcional, amb l'objectiu de donar a conèixer la realitat de les persones amb discapacitat des d'un punt de vista diferent. El vídeo es projectarà en la propera edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya que se celebra a Sitges.