Els finalistes del concurs de TV3 «El got d'aigua» visiten els projectes de cooperació de Vic al Senegal

El darrer programa s'emet aquest dimecres a dos quarts de 12 de la nit

Els finalistes del concurs de TV3 al Senegal.
Els finalistes del concurs de TV3 al Senegal. | Aj. de Vic
Redacció
05 de desembre del 2018
Actualitzat a les 9:36h
Els tres joves que han arribat a la final del concurs d’oratòria de TV3 "El got d’aigua" han visitat en el darrer programa els projectes de cooperació internacional de l’Ajuntament de Vic a Diatock, al Senegal. D'aquesta manera, han tingut l’oportunitat de conèixer de primera mà la realitat de l’Àfrica i han pogut viure amb la població de Diatock, que es va implicar directament amb l’organització de les activitats pels concursants.

En la final, que s'emet avui dimecres 5 de desembre a dos quarts de 12 de la nit, els aspirants a guanyar el concurs han de reflectir en els seus discursos l’experiència viscuda a Diatock.
  
El passat mes de setembre, TV3 va estrenar el concurs "El got d’aigua", presentat per Samantha Vall, per tal de trobar el millor orador de Catalunya d’entre un grup de vint joves d’entre 15 i 22 anys. L’objectiu del  programa és que els joves sàpiguen seduir i emocionar el públic pronunciant un discurs d’un minut i mig, a partir d’una vivència que prèviament els han plantejat. En aquest procés els acompanyen en tot moment les coaches Alba Florejachs i Gemma Lligadas, que els ajuden a millorar el fons i la forma del discurs.
Arxivat a