Eleccions municipals 2019

Garrido engega la precampanya a Manlleu amb Bargalló

L'alcaldable per ERC repassa la feina feta a la capital del Ter durant aquests primers quatre anys destacant l'educació, la cultura i les comunicacions

per Redacció, 29 de novembre de 2018 a les 16:24 |
Àlex Garrido a la presentació com a candidat a la reelecció | Adrià Costa
L'actual alcalde de Manlleu Àlex Garrido (ERC) va presentar aquest dimecres al vespre la seva candidatura per continuar al capdavant de l'Ajuntament de Manlleu. D'aquesta manera, Garrido va encetar la cursa a l'alcaldia amb el primer acte preelectoral a la capital del Ter. I ho va fer acompanyat del conseller d'Ensenyament Josep Bargalló. En declaracions a Osona.com, l'alcalde de Manlleu apunta que, quan li van demanar des del partit per quin representant volia estar acompanyat, Garrido va trucar a Bargalló "per la molt bona sintonia que hi ha" i "perquè l'àrea d'Educació és una de les més fortes de l'Ajuntament de Manlleu i amb la qual hi hem esmerçat més esforços en aquests quatre anys". "A més en Josep coneix molt bé les polítiques educatives de la ciutat", afegia.


Garrido torna a optar a l'alcaldia perquè "quan ens vam presentar fa quatre anys vam dir que portàvem un programa i un pla de govern de vuit anys". "Des del moment zero la voluntat era presentar-se dues vegades", recorda l'actual batlle.

Josep Bargalló a la presentació d'Àlex Garrido com a candidat d'ERC per revalidar l'alcaldia de Manlleu Foto: Adrià Costa


Cultura i comunicacions

A part d'educació, aquest dimecres, Garrido també va parlar dels equipaments culturals que ha endegat el consistori manlleuenc com la Biblioteca, l'Escola de Música o el Teatre Centre -que es preveu que s'estreni aquest desembre-. Garrido va destacar les millores en les comunicacions i els accessos, com són el pont de Can Molas, la rotonda de l'avinguda de Roma, del nou accés als polígons, les obres que es faran a la Miranda, del projecte de la millora de la Gleva... "La mobilitat i els accessos a Manlleu eren dels punts destacats del nostre programa i que hem anat complint".


D'altra banda, es va referir al canvi de gespa del camp de futbol de Manlleu i del projecte Invulnerables, "un treball social per empoderar a la gent i canviar la filosofia i la forma de treballar dels serveis socials".
 

Àlex Garrido s'ha presentat publicament com a candidat a la reelecció Foto: Adrià Costa

 

Participació