L'arbre de Nadal arriba a la plaça de Vic

Aquest dissabte s'obriran els llums amb un concert de Tastet de Gospel

Un operari posa les llums de l'arbre de Nadal de la plaça Major de Vic
Un operari posa les llums de l'arbre de Nadal de la plaça Major de Vic | Adrià Costa
Redacció
29 de novembre del 2018
L'arbre de Nadal ja ha arribat a la plaça Major de Vic. Des d'aquest dimecres, els tècnics de l'Ajuntament estan muntant l'element decoratiu. Precisament aquest dissabte, s'obriran els llums amb un concert de Tastet de Gospel a la mateixa plaça. D'aquesta manera es donarà el tret de sortida a la campanya "Nadal és molt Vic".

L'acte, de dos quarts de 6, comptarà amb les intervencions de l'alcaldessa de Vic, Anna Erra, la regidora de Comerç, M. Carme Bover, el president de Vic Comerç, Toni Brachs, i la participació del director de Càritas Arxiprestal, Jeroni Vinyet, com a representant de l'entitat convidada per encendre l'enllumenat nadalenc, i en reconeixement a la tasca d'acompanyament en el procés d'inclusió social d'atenció a les necessitats bàsiques per persones en situacions d'emergència.

Enllumenat de baix consum

Tal com explica l'Ajuntament en una nota, un any més s'han seguit millorant i ampliant les il·luminacions típiques d'aquestes dates en una tasca conjunta entre comerciants i Ajuntament. Així, la Rambla del Passeig estrenarà una il·luminació més sostenible i també la plaça dels Màrtirs. Per altra banda, s'ha ampliat la il·luminació a la plaça de la Pietat i al carrer Sant Pau, també de baix consum com a la resta de la ciutat.

El pessebre de la Pilarín es podrà tornar a veure al Centre Comercial Vic 2 i un total de 18 tions pintats per l'alumnat de La Farinera, un més que l'any passat, es podran veure per diversos punts de la ciutat. Com cada any, l'Ajuntament ha col·laborat amb el muntatge, desmuntatge i el consum dels llums de Nadal, i ha ajudat als comerciants per fer front a part del cost de la il·luminació per promocionar la ciutat.
 

Un operari posa les llums de l'arbre de Nadal de la plaça Major de Vic. Foto: Adrià Costa

Arxivat a