El nou consistori infantil de Torelló pren possessió

Els 17 regidors infantils de les cinc escoles del municipi han de treballar entorn el medi ambient

El nou consistori infantil de Torelló
El nou consistori infantil de Torelló | Aj. de Torelló
Redacció
27 de novembre del 2018
El nou consistori infantil de Torelló d'aquest curs 2018-2019 ja ha pres possessió. Els 17 regidors infantils ostentaran el càrrec al llarg del curs, en representació de les escoles Vall del Ges, Fortià Solà, Rocaprevera, Sagrats Cors i Marta Mata. Els alumnes de sisè de Primària han estat prèviament escollits pels seus companys de classe.

Segons l'Ajuntament, l'alcalde de Torelló, Santi Vivet, va anunciar que aquest curs es proposarà al Consistori Infantil un treball entorn del medi ambient, concretament sobre la diversitat d'arbres que hi ha al municipi. Aquest és el desè curs consecutiu que l'Ajuntament de Torelló posa en marxa aquesta iniciativa de democràcia participativa, amb la col·laboració de les escoles del municipi.

El consistori infantil té per objectiu fer conèixer als nens l'estructura i el funcionament d'un ajuntament; i escoltar la seva veu, conèixer la seva visió de la realitat i les seves propostes i, en la mesura que sigui possibles, incorporar-les a l'acció de govern.
Arxivat a