Una delegació del Lluçanès visita la UVic-UCC

Isaac Peraire, president del Consorci, apunta que “el Lluçanès és un territori autèntic, serè i rural que busca en la Universitat iniciatives innovadores”

Durant la trobada del Lluçanès a la UVic-UCC
Durant la trobada del Lluçanès a la UVic-UCC | UVic-UCC
Redacció
21 de novembre del 2018
En el marc de les trobades FEM UVic-UCC Territori, una delegació de Prats i del conjunt del Lluçanès ha visitat aquest novembre la UVic, convidada pel Patronat de la Fundació Universitària Balmes amb l’objectiu de donar a conèixer la Universitat al territori.

En aquesta ocasió, l’alcalde de Prats i president del Consorci del Lluçanès, Isaac Peraire, encapçalava la representació formada per persones de l’àmbit polític, econòmic i educatiu del territori, entre els quals hi havia els alcaldes de Sant Boi de Lluçanès, de Sant Feliu Sasserra, de Perafita i Alpens i diversos regidors de la capital del Lluçanès. A més, la delegació també comptava amb representants dels centres educatius, del consorci del Lluçanès, de l’Associació d’Agroproductors del Lluçanès i de Cuidem el Lluçanès.

La rebuda institucional va tenir lloc a Casa de Convalescència –seu del Rectorat de la UVic-UCC, del Patronat de la FUB i de Creacció–, on el primer tinent d’alcalde de Vic i president de Creacció, Josep Arimany, juntament amb el rector de la Universitat, Joan Masnou, van donar la benvinguda als convidats. 

Isaac Peraire va agrair la rebuda per part de la UVic-UCC i va definir el Lluçanès com “un territori autèntic, serè i rural, la qual cosa no està renyida amb voler trobar iniciatives innovadores des de la Universitat, que ens permetin trobar solucions als reptes de futur”. 

Fem UVic-UCC Territori

Fem UVic-UCC Territori és un projecte del Patronat de la Fundació Universitària Balmes iniciat el 2013 per desenvolupar vies efectives i pràctiques de transferència i intercanvi cultural entre la Universitat i les administracions locals com a primer resultat del compromís de la UVic-UCC amb la societat i el territori.

Cada any es porta a terme una trobada amb alguna de les poblacions que es troben representades en el Patronat de la Fundació Universitària Balmes. Fins al moment ja són sis les poblacions convidades: Olot, Manlleu, Torelló, Sant Hilari, Ripoll i Prats.
Arxivat a