La Comissió Anticorrupció del Voltreganès diu que les Masies va entregar documentació sobre Moreta a Antifrau

L'entitat desmenteix les declaracions de la diputada investigada per l'Oficina Antifrau de Catalunya

Redacció
20 de novembre del 2018
Actualitzat a les 17:03h
L'Oficina Antifrau de Catalunya (OAC) està investigant si hi ha alguna irregularitat en la contractació de la diputada Marta Moreta (PSC) a l'ajuntament socialista de les Masies de Voltregà. En declaracions a l'ACN, Moreta explica que mai se li ha comunicat res "ni a l'Ajuntament se li ha demanat cap documentació", cosa que nega la Comissió Antifrau del Voltreganès (CAV).

L'entitat fa referència al butlletí -pàgina 11- (del maig del 2017) que va enviar el mateix Ajuntament de les Masies de Voltregà en què explica que "s'ha donat resposta a una altra denúncia de la CAV aportant la documentació demanada a l'Oficina Antifrau de Catalunya".

D'altra banda, des de l'associació assenyalen que la denúncia es va interposar el 2015 i que ho ha fet l'entitat i no per un sol veí del municipi, tal com ha explicat Moreta. Cal destacar, però, que el president de la CAV és el mateix el qual es refereix la socialista.

Contractació legal

Tal com ha explicat la mateixa diputada a l'ACN, no té "res a amagar" i defensa la legalitat del concurs que va guanyar. En aquest sentit, confia que es resolgui aviat. La investigació està oberta per determinar la legalitat de la contractació de Moreta i s'estaria analitzant si el procediment seguit va ser l'adequat, així com el sou de l'ara diputada. Segons la denúncia presentada a Antifrau, la diputada estaria cobrant entorn dels 60.000 euros anuals.