La Facultat de Medicina de la UVic acull la reunió dels degans de Medicina de Catalunya

La reunió se celebra de forma bianual amb l’objectiu d’abordar temes transversals comuns per millorar la docència i l'avaluació dels estudis de Medicina

Els degans de Medicina a Casa Convalescència.
Els degans de Medicina a Casa Convalescència. | UVic-UCC
Redacció
20 de novembre del 2018
La Facultat de Medicina de la UVic-UCC va acollir divendres passat a l’edifici de Can Baumann la reunió que se celebra de forma bianual entre els set degans i la degana de les vuit facultats de Medicina de Catalunya (UB, UAB, UPF, UdL, UdL, URV, UVic-UCC, UIC).

En aquesta ocasió, i per primera vegada tot just un any després de l'inici de la Facultat, es van reunir a Vic per discutir sobre la millora en la docència i l’avaluació dels estudiants de Medicina. Abans de la reunió van visitar les noves instal·lacions de la Facultat de Medicina UVic-UCC.

Acabada la reunió, el president de la Fundació d’Estudis Superiors en Ciències de la Salut, Josep Arimany, els va oferir una visita guiada a l’Ajuntament de Vic i a la Casa de Convalescència, seu de la Direcció de la Fundació Universitària Balmes i del Rectorat de la UVic-UCC. Van ser rebuts pel rector de la UVic-UCC, Joan Masnou, el director general de la Fundació Universitària Balmes, Joan Turró, la coordinadora de polítiques corporatives de la UVic-UCC, Meritxell Borràs, i la coordinadora del Centre d’Estudis Sanitaris i Socials (CESS), Marina Geli.
Arxivat a