Nan Orriols presenta el seu nou llibre avui a Centelles

Escrit en cooperació amb Esther Pujadas, l'acte de presentació és a dos quarts de 9 del vespre al Casal Francesc Macià

Redacció
20 de novembre del 2018
Actualitzat a les 15:54h

Les il·lustracions de l'obra són de Bruna Orriols .


L'escriptor i pintor Nan Orriols presenta avui a Centelles el seu nou llibre "Robots, tòtils i cacanòries", que dedica de forma destacada als exiliats i presos polítics catalans. Aquesta vegada en cooperació amb Esther Pujadas, l'autor osonenec ha recollit en un volum diversos dels seus articles publicats en mitjans informatius en els darrers temps.

La presentació a Centelles té lloc avui dimarts a dos quarts de 9 del vespre, al Casal Francesc Macià, a càrrec dels autors i de Jordi Sarrate. Una part de les vendes del llibre, dissenyat per Jordi Canelles i imprès per Maideu, anirà a parar als presos i als exiliats.

Joan Orriols explica a l'inici del volum que "amb l'Esther Pujadas havíem pensat de fer un recull de les curiositats lingüístiques que publica al Diari de Man­lleu juntament amb els Serpents que jo escric per a aquest ma­teix setmanari que dirigeix en Josep M. Costa. Vam quedar que en parlaríem. En Ramon Cotrina, assessor permanent, ho va veu­re bé i vam decidir publicar els articles conjuntament en un llibre".