VÍDEOS Txarango desitja sort al primer concursant d'«OT» que cantarà en català

Miki, un jove de Terrassa, interpretarà "Una lluna a l'aigua"

Miki Nuñez, en una gala d'OT
Miki Nuñez, en una gala d'OT | TVE
Redacció
18 de novembre del 2018
Actualitzat a les 16:35h
Txarango serà el primer grup en català català que sonarà a l'escenari d'Operación Triunfo, i ho farà de la mà del concursant terrassenc Miki Núñez. En saber la notícia, el grup del Ripollès li ha traslladat el seu suport a través d'una piulada, on expliquen que intentaran veure la gala número 9 des del Brasil. Txarango explica que és al país sud-americà per donar suport a "les comunitats indígenes ara que passen moments difícils amb l'entrada de la ultradreta".
El concursant terrassenc interpretarà Una lluna a l'aigua, tal i com dijous li va comunicar la directora de l'acadèmia, Noemí Galera, en el repartiment de temes. La reacció del concursant va ser en forma de bots, crits i un "gràcies" en català. Ara per ara, ja s'han emès les primeres proves en assajos de la cançó.


No obstant, la decisió del programa d'incloure en el tema en el repertori de la propera gala no ha estat exempta de polèmica, i ja hi ha hagut algunes mostres de rebuig a la xarxa pel fet que s'hagi decidit assignar una cançó en català a un concursant d'OT. Un programa on fins ara s'hi ha pogut sentir temes en altres idiomes més enllà del castellà, com ara l'anglès, l'italià o el francès.