​Màrius Valls, candidat per ERC a l'alcaldia de Calldetenes

El que havia estat regidor torna al panorama polític municipal amb la coalició Calldetenes Present i Futur-Esquerra Republicana-AM

Màrius Valls
Màrius Valls | ERC
Redacció
16 de novembre del 2018
Actualitzat el 18 de febrer del 2019 a les 12:41h
Màrius Valls encapçalarà la llista d'EC a l'alcaldia de Calldetenes a les properes eleccions municipals del 2019. Ho fa amb la llista Calldetenes Present i Futur-Esquerra Republicana-AM. L'assemblea d'ERC ha ratificat aquesta setmana la proposta feta pel grup d'independents Calldetenes Present i Futur. Fa mesos que es van iniciar les converses amb la voluntat de sumar i fer més transversal la llista que vol guanyar l'alcaldia.

Valls té una dilatada experiència com a regidor de l'Ajuntament. Va estar a l'equip de govern i a l'oposició, i en els partits de CiU, com a no adscrit i, finalment, a ERC. Tal com explica la formació republicana en una nota, per Valls "el nostre poble necessita un govern municipal il·lusionat i amb ganes de treballar, que resolgui els problemes quotidians de la gent".

Actualment Calldetenes està governat pel PDECat i PEM-CUP, amb 7 i 2 regidors. ERC només en té dos. L'alcalde Marc Verdaguer, del PDECat, encara no ha anunciat si es tornarà a presentar.