Sant Hipòlit de Voltregà estrena «skatepark»

L'Ajuntament es planteja fer una escoleta d'"skate" i "scooter" i donar suport a la nova entitat La Rampa

Redacció
17 de novembre del 2018
Durant un dels tallers a la inauguració del passat 11 de novembre.
Durant un dels tallers a la inauguració del passat 11 de novembre. | Difucor
Sant Hipòlit de Voltregà ha inaugurat aquest novembre l'skatepark. El projecte, que proporciona al municipi un espai de primer nivell pels joves, neix d'un procés participatiu de l'àrea de joventut per un grup de jovent, liderat per Toni Soldevila, el 2011.

Arran d'aquesta iniciativa participativa es va assolir una primera fase i enguany s'ha executat la segona i darrera fase del projecte. Tal com explica l'Ajuntament en una nota, es tracta d'un equipament modern i actual que està tenint molt d'èxit entre els aficionats als esports urbans que ha estat possible gràcies a la important inversió.

L'acte d'inauguració es va encetar amb un taller d'scooter amb més d'una vintena de participants que van poder mostrar les seves habilitats i rebre els consells dels monitors. A la tarda, encara amb més participació, es va celebrar un taller d'skate on els monitors van haver de fer 3 grups dividits per edats.

Després de l'èxit i la bona participació, des de l'Ajuntament es planteja en un futur pròxim, fer una escoleta d'skate i scooter i donar suport a la creació d'una nova entitat: La Rampa, que té interès a impulsar aquestes modalitats d'esport de caràcter més urbà.