​Adolescents.cat salta a Catalunya Ràdio amb un programa per FM, Youtube i Instagram

“Adolescents iCat” s'estrena aquest diumenge a les 21.00

L'equip d'«Adolescents iCat»
L'equip d'«Adolescents iCat» | Roger Codina
Redacció
13 de novembre del 2018
Actualitzat a les 12:38h
Adolescents.cat, el portal vinculat a NacióDigital líder en informació juvenil, salta a Catalunya Ràdio. Ho fa amb el programa Adolescents iCat que s'estrenarà aquest diumenge 18 de novembre a les 21.00 a través de l'FM però també Youtube, Instagram i Spotify.

“Entre hormona i hormona, neurona”. Aquest és el lema amb què es presenta Adolescents iCat, un nou espai audiovisual destinat als millennials i a la generació Z que s'instal·larà cada diumenge a l'antena d'iCat fm i també a les xarxes socials. 

Presentat pel periodista Roger Carandell i els instagramers Juliana Canet i Joan Grivé, tindrà convidats de referència pel públic jove i abordarà les qüestions que més els importen i preocupen: internet, sexualitat, bulling, alimentació, amics... Tot, amb un llenguatge directe, carregat de bon humor, i amb la millor companyia. Entre els col·laboradors habituals hi haurà youtubers i instagramers de renom com Pol Gise i Long Li Xue.
 

Al programa, d'una hora de durada, els convidats s'hauran d'atrevir amb els reptes i seccions "extremes" sense complexos. El primers valents seran els actors Marcos Franz i Pol Hermoso, de la sèrie de TV3 Merlí, que donaran el tret de sortida a la interacció amb els oients i usuaris durant la gravació a través de les xarxes socials.

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, considera que aquesta aposta és la prova que "donen continuïtat al compromís de treballar per arribar a nous públics i de dotar el canal de música i cultura d'uns continguts que no tenia en l'entorn digital, adquirit en el moment del retorn a l'FM".