​Casa Riera Ordeix presenta un llibre amb receptes amb Llonganissa de Vic

El llibre compta amb la participació de 24 cuiners i conté 10 maridatges

Durant la presentació als assecadors històrics de Casa Riera Ordeix a la plaça dels Màrtirs.
Durant la presentació als assecadors històrics de Casa Riera Ordeix a la plaça dels Màrtirs. | Albert Alemany
Redacció
09 de novembre del 2018
Actualitzat a les 16:53h
Casa Riera Ordeix va presentar aquest dijous al vespre als històrics assecadors de la firma el llibre La Llonganissa de Vic. Emocions al plat. La publicació recull 24 receptes i 10 maridatges en què la llonganissa hi té un paper protagonista, a més de formatges pans, coques, vins i caves. Durant l'acte de presentació Joaquim Comella Riera, representant de la sisena generació de la firma, va subratllar que "el llibre eleva la Llonganissa de Vic a la categoria de producte únic".

La publicació es va engegar fa dos anys per l'aniversari dels 165 anys de la companyia i compta amb la participació de cuiners majoritàriament de la comarca. Aquests són Arka, Boccatti, Ca l’Ignasi, Ca l’U, Cal Jutge, Can Jubany, Can Xarina, Divicnus, El Bardaguer, El Barecu, El Gravat, El Jardinet, El Xic, l’Escola d’Hostaleria d’Osona, Faves Comptades, Fonda Sala, L’Antiga Fonda, L’Arumí, L’Auró, Les Magnòlies, L’Estanyol, Torre Simon i VicFood.
 

Pep Palau ha fet el pròleg del llibre. Foto: Albert Alemany

 

Els assecadors històrics de Casa Riera Ordeix a la plaça dels Màrtirs. Foto: Albert Alemany

Arxivat a