Milloraran la carretera de Perafita a Sant Agustí de Lluçanès

El projecte de BP-4653 té un pressupost d’uns 335 mil euros i un termini d’execució de set mesos

La  BP-4653 de Perafita a Sant Agustí de Lluçanès.
La BP-4653 de Perafita a Sant Agustí de Lluçanès. | Diputació de Barcelona
Redacció
11 de novembre del 2018
La Diputació de Barcelona ha realitzat un projecte de rectificació i millora de revolts a la carretera BP-4653 als municipis de Perafita i Sant Agustí de Lluçanès. El projecte té com a objectiu millorar el nivell de seguretat viaria i protegir els vehicles dels arbres. D'aquesta manera es vol separar la calçada de la carretera perquè hi hagi més distància amb el tronc dels arbres. 

El projecte, que té un pressupost de 334.821 euros i un termini d’execució de set mesos,  ha estat lliurat pel diputat d’Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, als alcaldes de Perafita i Sant Agustí de Lluçanès, Ramon Casals i Josep Pujol.

En el projecte es defineixen un total de sis actuacions de rectificació de revolts per modificar el traçat en planta de l’actual carretera. Entre aquestes destaca la separació entre els nous carrils de circulació i els arbres afectats permetrà instal·lar noves barreres metàl·liques amb una amplada de 2,1 metres.
 

Jordi Fàbrega amb els alcaldes de Perafita i Sant Agustí de Lluçanès, Ramon Casals i Josep Pujol. Foto: Diputació de Barcelona