SORTEIG de dues entrades dobles per al concert d'In Crescendo a Calldetenes

per Redacció, 9 de novembre de 2018 a les 09:30 |

In Crescendo, imatge d'arxiu.


El concert de gòspel d'In Crescendo arriba el proper 17 de novembre a l'Auditori Teatre de Calldetenes. Es tracta d'un repàs de la història musical del grup que va arrencar després de guanyar el concurs Oh Happy Day de TV3 el 2014. Es van donar a conèixer al món amb el seu primer disc Som In Crescendo (2015), que els va portar de gira arreu d'Europa.

Després de quatre anys de gires, experiments musicals i col·laboracions amb artistes reconeguts, In crescendo segueix enfrontant-se al repte de versionar de manera sorprenent cançons de tots els moments, estils i orígens. En el concert a l'Auditori Teatre, interpretaran una selecció de les cançons que més han marcat al grup, algunes completament a cappella i d'altres acompanyades d'instruments en directe interpretats pels mateixos membres del grup.

Osona.com i l'Auditori Teatre de Calldetenes sortegen dues entrades dobles per a l'espectacle, valorades en 52 euros. El termini per participar al sorteig es tancarà aquest dilluns, 12 de novembre, a les 12 de la nit. L'endemà dimarts, 13 de novembre, es comunicaran els guanyadors, a través del perfil de Twitter d'@osona.
 

 Més informació i compra d'entrades

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:


Bases del sorteig

- Els guanyadors obtindran una de les entrades dobles per l'espectacle

- El termini per participar al sorteig es tancarà el dilluns 12 de novembre a les 12.00 de la nit.

- Un cop fet el sorteig, Osona.com contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu sortejos@naciodigital.cat.

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.

 

Participació