Enxampen dos lladres «in fraganti» a Manlleu

La Policia Local va poder detenir un dels homes a la casa on robaven i l'altre, l'endemà

Redacció
05 de novembre del 2018
Actualitzat a les 16:48h
La Policia Local de Manlleu va enxampar dos homes mentre robaven al municipi la matinada del dissabte, 3 de novembre. Tal com explica el cos en una nota, els agents es van desplaçar al lloc dels fets en van rebre l'avís dels veïns i quan van arribar se'ls van trobar a l'interior. Un d'ells va aconseguir fugir pels patis del darrere, i l'altre va intentar saltar pel balcó, però els agents li ho van impedir.

La porta principal de l'habitatge estava forçada i amb el pany trencat, mentre que les habitacions estaven remenades i els calaixos, oberts. Per la zona més propera també es van trobar objectes tirats, entre ells una bossa de mà amb documentació de l'habitatge i un aparell de televisió. Això es va poder retornar als propietaris.

El detingut, de 32 anys i veí de Manlleu, se'l va traslladar a dependències policials i un cop acabada la instrucció de les diligències és posat a disposició judicial.

El segon lladre, l'endemà

El diumenge dia 4, es va localitzar al segon lladre, un home, de 28 i també veí de Manlleu. Se'l va detenir per reclamació judicial pel robatori amb força a l'interior d'un habitatge del dia abans, i se'l trasllada a dependències policials on un cop acabada la instrucció de les diligències és posat a disposició judicial.

Des de la Policia Local agraeixen i posen en valor la importància de la col·laboració ciutadana per poder actuar amb rapidesa.
Arxivat a