Reconeixement comarcal als esportistes de Sant Tomàs dels Special Olympics

Alcaldes i regidors dels municipis d'Osona lliuren un obsequi als esportistes

Els guardonats a la Sala de la Columna de Vic.
Els guardonats a la Sala de la Columna de Vic. | Aj. de Vic
Redacció
04 de novembre del 2018
Un total de 47 atletes del Club CAR de Sant Tomàs van representar la comarca d’Osona als Special Olympics 2018 que van tenir lloc a Andorra i la Seu d’Urgell entre el 4 i el 7 d’octubre. Per aquest motiu, la sala de la Columna de l’Ajuntament va acollir aquesta setmana passada una recepció oficial per reconèixer “la responsabilitat, l’orgull, l’esforç i el compromís dels atletes participants de la ciutat i comarca” tal com destacava l’alcaldessa de Vic, Anna Erra. “Sou una lliçó de treball en equip amb companys, famílies, monitors i entrenadors”, va dir Erra.
  
Per la seva banda, el president del Club CAR Sant Tomàs, Toni Ramírez, va agrair el reconeixement promogut per l’Ajuntament de Vic a uns esportistes que han tornat dels jocs amb 6 medalles d’or, 2 medalles de plata i una de bronze en les diferents modalitats esportives, a més de condecoracions de participació. Ramírez també va agrair el suport del Club Patí Voltregà, Unió Esportiva Tona, Atlètic Club Manlleu i Club Bàsquet Vic per “afavorir la inclusió social de les persones de Sant Tomàs en la pràctica de l’esport”.
  
Tal com explica l'Ajuntament de Vic en una nota, l’acte també va comptar amb la participació d’alcaldes i regidors dels municipis amb esportistes participants als Special Olympics com Àlex Garrido, alcalde de Manlleu; Albert Serra, alcalde de Roda de Ter; Anna Magem, alcaldessa de Balenyà; Hipòlit Serra, alcalde de Sant Hipòlit de Voltregà; Jordi Fàbrega, alcalde de Sant Pere de Torelló; Èric Sibina, alcalde de Sant Pere de Torelló; Emili Benito, alcalde de Sant Bartomeu del Grau; Miquel Espona, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Tona; Marc Vilarrasa, regidors d’Esports de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta; Montserrat Faro; regidor de Benestar Social de l’Ajuntament de Gurb; Sergi Velasco, regidor d’Esport de l’Ajuntament de Calldetenes; Maria Teresa Espadaler, regidora de Serveis Socials i Salut de l’Ajuntament de Sant Quirze de Besora; Carles Sunyol, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer; i Xavier Redorta, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Malla. Tots ells van pronunciar unes paraules als 47 esportistes homenatjats i els van lliurar un record del municipi.

Arxivat a