Dani Ollé i Sergi Guimet guanyen un disputadíssim Gran Torneig Novatilu

El Foment d'Esport de Tona acull la segona edició del certamen

Dani Ollé i Sergi Guimet, amb Ramon Varela, Jordi Serra i Roger Segalés, president, cap de la secció esportiva i cap de la secció de pàdel del Foment.
Dani Ollé i Sergi Guimet, amb Ramon Varela, Jordi Serra i Roger Segalés, president, cap de la secció esportiva i cap de la secció de pàdel del Foment. | Foment d’Esports
Redacció
30 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 17:54h
El Foment d'Esports ha acollit aquesta setmana, del 22 al 28 d'octubre la segona edició del Gran Torneig Novatilu de pàdel. El campionat ha estat un èxit de participació, amb una vuitantena de parelles i més de 150 jugadors. El torneig ha comptat amb els millors palistes d'Osona i de les comarques veïnes, distribuïts en set categories: al masculí hi havia màster, A, B i C; i al femení, A, B i C.

La final de la categoria màster ha estat protagonitzada per jugadors habituals del circuit català de pàdel i els aficionats han pogut gaudir d'uns partits espectaculars. Els vencedors han estat uns joveníssims Dani Ollé i Sergi Guimet, a qui s'haurà de tenir molt en compte en els propers anys, que s'han imposat en una final molt disputada a Sergi Pla i Gonzalo de la Cal, jugadors molt veterans i consolidats: 2-6, 7-5 i 10-7

Al màster s'han pogut veure jugadors com l'argentí Dario Gauna, una de les primeres raquetes al nostre país i uns sorprenents Arnau Perich i Joan Pous, campions de Catalunya sub-16, que no han donat mai el braç a tòrcer.

En la categoria masculina A, els vencedors han estat Xevi Segalés i Joan Bubé que s'han imposat a Víctor Alzamora i Isaac Tortadès, en un partit molt intens. El resultat ho diu tot: 6-7, 7-6 i 10-6 (al super tie-break). Encara en masculí, la categoria B, la més nombrosa del campionat amb 24 parelles, se l'han endut Adrià Sànchez i Edu Ferrer, que han guanyat la final per 6-2 i 7-5 contra Joan Camps i Toni Martínez. La categoria C masculina se l'han emportada Oriol Ros i Roger Güell que s'han imposat per 6-1 i 6-4 a la final a Mukesh Sharma i Jordi Gorghs.

En la categoria absoluta femenina, victòria de Maite Vila i Berta Vilalta, que s'han mostrat molt superiores en el partit decisiu contra Carla Magnet i Mireia Fortmatger: 6-0 i 6-1. El femení B se l'han emportat Susana Sánchez i Irene Paredes que han guanyat la final per 6-4, 2-6 1 10-4.