Dos detinguts a Vic per robatoris violents al carrer

Els arrestats van assaltar tres persones, dues de les quals amb navalla

Un vehicle dels Mossos
Un vehicle dels Mossos | Adrià Costa
Redacció
29 d'octubre del 2018
Actualitzat a la 13:23h
Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes, de 25 i 24 anys i veïns de Vic, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb violència i intimidació. Les detencions són el resultat d'una investigació oberta arran de dos robatoris violents que es van produir el passat 20 d'octubre a Vic.

El primer dels robatoris va tenir lloc als volts de la una de la nit, a la zona del Parc Balmes. Dues noies estaven passejant quan se'ls van acostar dos individus i les van començar a empènyer. Tot seguit, un d'ells les va amenaçar amb una navalla i els hi va sostreure les pertinences que duien: dos mòbils, uns auriculars, una colònia, diners i documentació personal.

El segon robatori va tenir lloc pels volts de les cinc de la matinada, al carrer Raimon d'Abadal de Vic. Segons explica el cos policial, la víctima estava esperant al carrer quan dos individus se li van apropar i li van sostreure el telèfon mòbil que portava a la butxaca de la jaqueta. La víctima va començar a forcejar amb ells per recuperar el mòbil i va patir lesions en un dit. Seguidament els lladres li van retornar el mòbil i van fugir del lloc.

Després de diverses indagacions els investigadors van concloure que tots dos havien estat comesos pels mateixos autors. Dijous van ser localitzats i detinguts a la capital d'Osona. L'endemà van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs per tots dos.
Arxivat a