Detingut un home a Manlleu per intentar robar en un supermercat i amenaçar amb una pistola falsa

Els empleats van evitar que l'arrestat, veí de la capital del Ter, s'emportés res

El supermercat on va tenir lloc els fets va ser el Mercadona.
El supermercat on va tenir lloc els fets va ser el Mercadona. | Google Maps
Redacció
29 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 11:55h
La Policia Local de Manlleu ha detingut un veí del municipi de 49 anys que va intentar robar en un supermercat i va amenaçar els seus responsables amb una pistola falsa. Els fets van tenir lloc aquest dissabte a quarts d'onze del matí.

Segons explica el cos policial, van rebre la trucada d'una treballadora del Mercadona informant que un home havia intentat robar i que l'havien fet fora abans que s'emportés res. L'empleada va explicar a la policia que havia forcejat amb l'home, que li va acabar estripant la màniga de la camisa. En marxar, va relatar, els hauria mostrat una pistola a través dels vidres i els hauria amenaçat.

La policia, conjuntament amb efectius dels Mossos d'Esquadra, va iniciar un dispositiu al voltant de l'establiment comercial. Van localitzar el detingut al passatge de Sant Joan i va ser traslladat a la prefectura. Durant l'escorcoll no es va trobar la pistola. Aquesta, que resulta que era falsa, va ser localitzada a posteriori en uns contenidors propers al supermercat. Finalment l'home va ser arrestat per un presumpte delicte de robatori amb violència.
Arxivat a