Perla Batalla torna als Hostalets de Balenyà

Aquesta és la quarta vegada que la musa de Cohen ve a Osona

La musa de Cohen en el seu tercer concert a Balenyà
La musa de Cohen en el seu tercer concert a Balenyà | Toni Carrasco
Toni Carrasco
25 d'octubre del 2018
Seguint l'estel del gran Elliot Murphy que té ja gairebé casa d'acollida permanent als Hostalets de Balenyà, Perla Batalla segueix les mateixes passes. El pròxim divendres 26 a les 10 de la nit, el teatre Ateneu dels Hostalets de Balenyà acollirà el quart concert a Osona d'una de les muses inspiradores i corista del gran músic canadenc Leonard Cohen.

Nascuda a Los Angeles i de pares llatins (mexicà i argentina) és vocalista, compositora i arreglista, i ha estat nominada als Grammy. Va obtenir el reconeixement internacional com a corista del cantant i poeta Leonard Cohen, participant en les gires més importants del canadenc, I'm Your Man i The Future, abans d'emprendre la seva carrera en solitari amb el suport del mateix Cohen.

El seu primer concert als Hostalets fou al pavelló participant en l'homenatge Acords amb Leonard Cohen conjuntament amb grans figures tant nacionals com internacionals de la música. Les altres dues actuacions foren en solitari presentant els seus propis projectes.

Aquest divendres l'acompanyaran Marc Prat al baix; Lluís Cartes al piano i la percussió i Manu Corbalán a la guitarra. Tots ells amb una llarga i reconeguda trajectòria.


 

Arxivat a