La jove pianista Katharina Treutler enceta el cicle Grans Concerts de l'Atlàntida

El certamen, que s'allarga fins al 14 de desembre, té com a plats forts "El Messies" de Händel i "Les quatre estacions" de Vivaldi

Redacció
25 d'octubre del 2018
Katharina Treutler
Katharina Treutler | Imatge promocional
La pianista Katharina Treutler enceta la vuitena edició del cicle Grans Concerts de l'Atlàntida aquest divendres 26 d'octubre al vespre. La jove alemanya, un dels talents europeus més emergents, interpretarà peces de F.Chopin, M.Ravel, C.Debussy i C.Franck. Treutler enceta un certamen que s'allargarà fins al 14 de desembre, amb El Messies de Händel i Les quatre estacions de Vivaldi com a caps de cartell.

D'una banda, El Messies (14 de desembre) és una producció amb col·laboració amb el Palau de la Música i de fet només es podrà veure en aquest equipament i el de Vic. Estarà interpretat per l'Orquestra de Cambra de Zuric amb el Cor de Cambra del Palau sota la direcció de Daniel Hope.Les quatre estacions de Vivaldi (2 de desembre), d'altra banda, estarà interpretat per la formació de Londres Academy of Ancient Music i serà lúnic concert que faran a Catalunya, amb Rodolfo Richter com a violí solista.
 

Consulta tota la programació

Arxivat a