Lucía Caram presenta a Vic el llibre «Catalunya, cap on vas?» de NacióDigital

El periodista Pep Martí fa un recull d'entrevistes que radiografien aquest últim any de procés

Lucía Caram
Lucía Caram | Josep M. Montaner
Redacció
24 d'octubre del 2018
Actualitzat el 25 d'octubre a les 8:16h
Lucía Caram presentarà aquest divendres 26 d'octubre a Vic el llibre Catalunya, cap on vas?, editat per Saldonar del periodista de NacióDigital Pep Martí. L'acte es farà al Temple Romà (19.00), i també comptarà amb la presència del mateix autor. La presentació té la col·laboració del Patronat d'Estudis Osonencs.

Catalunya, cap on vas? és un recull de 33 entrevistes fetes en aquest mitjà bàsicament a l'entorn del procés en el darrer any. El llibre permet seguir els mesos més trepidants del camí cap a la República des de l'estadi anterior al referèndum de l'1-O fins a la caiguda del govern de Mariano Rajoy i les primeres passes del nou executiu de Pedro Sánchez.
 

Presentació del llibre «Catalunya, cap on vas?» a Barcelona Foto: Adrià Costa



El llistat d'entrevistats comença amb el periodista Enric Juliana i conclou amb l'economista Miquel Puig, i inclou des de l'esquerra independentista (Antonio Baños) a la dreta unionista (Alejandro Fernández), amb els diversos matisos del mainstream sobiranista (Germà Bel, Joan Queralt, Mercè Barceló, Martí Anglada, Andreu Mas-Colell, Carme-Laura Gil o Pilar Rahola) i de l'anomenada tercera via (Antonio Franco, Josep Ramoneda, Xavier Sardà, Anton Costas o Manuel Milián Mestre).
 

El periodista Pep Martí. Foto: Adrià Costa

Arxivat a