Detinguda una treballadora de la llar a Tona per robar 2.100 euros a una família

L'arrestada hauria agafat efectiu que tenien a casa i retirat diners amb la targeta de crèdit sense permís

Redacció
23 d'octubre del 2018
Actualitzat el 24 d'octubre a les 8:11h
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dilluns una dona que hauria sostret 2.100 euros a un matrimoni de Tona. L'arrestada, de 57 anys i veïna del mateix municipi, s'encarregava de netejar el pis de la parella. Se l'acusa d'un delicte de furt i un d'estafa. Segons la policia catalana, el matrimoni va denunciar els fets l'1 d'octubre.

Van explicar que a principis d'agost van contractar una dona perquè fes les tasques de treballadora de la llar a casa seva. Poc després, entre els dies 18 i 23 de setembre, van trobar a faltar 900 euros que tenien guardats a diverses zones de la casa. De seguida van sospitar de la dona, ja que ningú més tenia la clau de casa i no hi havia signes que haguessin entrat a robar.

Segons van manifestar en la denúncia, dies després l'home va detectar que no tenia la targeta de crèdit a la cartera. Quan van comprovar el compte corrent van esbrinar que algú havia realitzat extraccions sense el seu consentiment, per un total de 1.200 euros. En ser coneixedors dels fets, els Mossos van iniciar una investigació i van descobrir que la persona que havia comès els furts i havia fet les extraccions era la dona que netejava a casa seva.

Després de ser detinguda aquest dilluns com a presumpta autora d'un delicte de furt i un delicte d'estafa, l'arrestada va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic.
Arxivat a