Detinguda una conductora a Vic que quadruplicava la taxa permesa i circulava de forma temerària

Un agent fora de servei va interceptar la dona a la C-17

Redacció
23 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 10:59h
Els Mossos d'Esquadra van detenir el dissabte passat, 20 d'octubre, una dona, de 47 anys i veïna Vic, com a presumpta autora de dos delictes contra la seguretat viària. Tal com explica la policia catalana, al voltant de dos quarts de dotze de la nit, un mosso que es trobava fora de servei va alertar que hi havia un turisme que circulava de forma irregular per la carretera C-17, a l'alçada de Vic.

Segons l'agent, circulava amb constants canvis de ritme, passant d'anar de gran velocitat a menys de 50km/h. També conduïa de banda a banda de la carretera posant en greu perill la resta d'usuaris. Després, la conductora va agafar la sortida del punt quilomètric 57 (Vic sud) per enllaçar amb la carretera N-152a. El mosso, que l'anava seguint amb el seu vehicle particular, va aprofitar el moment en què es va aturar el vehicle infractor per anar corrents a treure-li les claus del contacte.

Poc després van arribar els mossos de trànsit, que van comprovar que la conductora presentava símptomes evidents de trobar-se sota l'efecte de begudes alcohòliques. Li van fer la prova d'alcoholèmia i va donar un resultat positiu d'1,14 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, quadruplicant el màxim permès de 0,25 mg/l. La conductora va quedar detinguda per un delicte de conducció temerària i per conduir sota la influència de les begudes alcohòliques.

La detinguda va passar el dia 22 d'octubre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.
Arxivat a