Guillem Roma obre les «Vesprades de Tardor» de Centelles

Les actuacions es fan, per primera vegada, al Centre Parroquial

Guillem Roma, durant l'actuació de dissabte
Guillem Roma, durant l'actuació de dissabte | Toni Carrasco
Toni Carrasco
23 d'octubre del 2018
Aquest divendres 19 es va encetar la 7a edició de les "Vesprades de tardor" de Centelles amb la projecció gratuïta del film més icònic de Leonard Bernstein West Side Story, amb motiu del centenari del seu naixement. Enguany tot el cicle de concerts, tant els d'aquest passat cap de setmana com els del proper es portaran a terme al Centre Parroquial, exceptuant la darrera actuació amb la Nèstor Giménez Orchestra que tindrà lloc al Casal, per unes necessitats concretes d'espai a l'escenari on actuen simultàniament uns 24 músics.

El dissabte 20 va actuar el manlleuenc Guillem Roma que amb la seva personalitat i creativitat pròpies es va ficar al públic a la butxaca presentant el seu darrer treball Connexions. Una música plena de sonoritats amb influències més que evidents de tradicions llatinoamericanes barrejades amb tocs mediterranis i fins i tot ritmes balcànics.

Dalt de l'escenari va estar acompanyat per Guillem Plana a les guitarres, Miquel Sospedra al baix, Jordi Turrens a la bateria, Manel Valls a la trompeta i Roser Loscos al violí. Diumenge 21 li va tocar el torn als joves intèrprets amb les presentacions de l'EMVic, l'ESMUC, la Chetham's Music School de Manchester i l'Escola de Música de Centelles.

Pel proper cap de setmana serà el torn de la fixa actuació de flamenc, que enguany anirà a càrrec del guitarrista i compositor d'origen libanès i neozelandès, Paul Bosauder. Un músic que sota el mestratge de Rafael Cañizares mostrarà el seu talent amb el projecte musical Terra i Mar, el dissabte. L'endemà diumenge 28 la Néstor Giménez Orchestra presentant Consagració i que posarà el punt final a aquesta edició.
 

Consulta més informació

Durant l'actuació de diumenge Foto: Toni Carrasco

Arxivat a