Voluntaris de La Caixa col·laboren en la campanya «Cors solidaris» de Càritas

Venen cors de xocolata per recaptar diners per diferents projectes de l'entitat i sensibilitzar la societat sobre les desigualtats

Redacció
22 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 18:32h
Voluntaris de La Caixa i de Càritas
Voluntaris de La Caixa i de Càritas | Cedida
Càritas Arxiprestal de Vic ha posat en marxa una nova edició de la campanya "Cors solidaris" que s'allarga fins a les festes nadalenques. La iniciativa consisteix a vendre cors de xocolata, recaptació dels quals serveix per a desenvolupar diversos projectes de l'entitat. Enguany l'Associació de voluntaris de "La Caixa" ha col·laborat en aquesta campanya. Han etiquetat els cors i els han deixat preparats per distribuir-los a parròquies, entitats, empreses, botigues, etc. Aquest grup està format per empleats i jubilats de l'entitat, però també hi participen amics, familiars i clients.

La campanya "Cors solidaris" va iniciar-la Càritas Arxiprestal de Vic i l'any passat s'hi van sumar Càritas Arxiprestal Anoia i Càritas Arxiprestal Manresa. Els cors són elaborats pel Xocolater de Taradell i se serveixen en bosses confeccionades amb paper reciclat i realitzades per dones ateses per l'entitat. L'objectiu d'aquesta campanya és sensibilitzar la societat sobre les desigualtats i demanar la seva implicació.