​El Saló del Biogàs i Tractament de Purins s'estrena amb una bona acollida

Les jornades tècniques són el més ben valorat pels professionals de la Fira de Biomassa, que enguany ha tingut menys afluència que en edicions anteriors

Durant la sisena Fira de Biomassa.
Durant la sisena Fira de Biomassa. | OFIM
Redacció
22 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 16:15h
Vic ha acollit la sisena Fira de Biomassa de Catalunya i ha estrenat el primer Saló del Biogàs i Tractament de Purins. Precisament, aquest nova proposta ha estat molt ben acollida pel públic i els professionals. Tal com expliquen en una nota, la participació de la delegació comercial del Ministeri d’Afers Exteriors de Dinamarca al saló, amb 6 empreses, ha despertat un gran interès, ja que aquest país fa anys que aplica la tecnologia relacionada amb el biogàs, amb molt bons resultats.

El director de la delegació comercial de l’ambaixada de Dinamarca a Barcelona, Narcís Margall, va mostrar la seva satisfacció per la gran expectació que han generat les seves empreses i per poder presentar el model danès “que fomenta l’economia circular i la simbiosis entre el camp i la ciutat”.

Per la seva banda, el regidor de Fires i Mercats de l’Ajuntament de Vic, Benjamí Dòniga, apunta que el saló "contribueix a trobar solucions al repte mediambiental que té la nostra comarca i estem convençuts que tindrà continuïtat”.

Les jornades tècniques, el més ben valorat

Les jornades tècniques han estat el més ben valorat de la Fira i el Saló.  Més de 300 professionals hi ha participat i han valorat molt positivament els seus continguts a través de conferències i casos pràctics.

Respecte a les edicions anteriors, l’afluència de públic ha estat menor, però els més de 90 expositors d’ambdues fires han pogut mostrar els seus productes i novetats, durant tres dies d’activitat comercial. Cal destacar que enguany també s'han canviat les dates.
 

Anna Erra i Teresa Jordà, a la Fira de Biomassa a Vic Foto: Albert Alemany

Arxivat a