Vuit empreses d'Osona, guardonades per la seva trajectòria

La Cambra reconeix l'esforç i consolidació en el temps d'Antonio Rabert, la Merceria Pous, Arenes i Graves Castellot, Barry Callebaut, Escuderia Osona, Gemasa, Restaurant Bar Canigó i Hnos. Pou Padrosa

Les empreses d'Osona, premiades
Les empreses d'Osona, premiades | Cambra del Comerç
Redacció
22 d'octubre del 2018
La Cambra de Comerç de Barcelona va lliurar la setmana passada els guardons commemoratius a vuit empreses d'Osona per la seva trajectòria en un acte a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, que va presidir la consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón. Les empreses reconegudes "pel seu esforç i consolidació en el temps són Antonio Rabert, de Torelló, pels seus 125 anys; la Merceria Pous, de Vic, pel seu centenari; i per la celebració dels 50 anys Arenes i Graves Castellot, de Manlleu; Barry Callebaut, de Gurb; Escuderia Osona, de Vic; Gemasa, de Santa Eugenia de Berga; Restaurant Bar Canigó, de Torelló i Hnos. Pou Padrosa, de Vic.

En la seva 22a edició, es van lliurar els guardons commemoratius a un total de 106 empreses de la demarcació de Barcelona en reconeixement al seu esforç i consolidació en el temps. Durant la presentació el president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls, va elogiar el paper de les empreses valentes i líders que van recollir el guardó: "El teixit empresarial català està basat en la tradició, però també en la innovació i les ganes de millorar, característiques clau en les empreses que avui guardonem". Per la seva banda, la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, va reivindicar el paper de les empreses com a "tractores de l'economia", ja que generen riquesa i llocs de treball.