Centelles enceta el cicle «Vesprades de tardor»

El certamen s'allarga fins al 28 d'octubre

Guillem Roma tocarà dissabte.
Guillem Roma tocarà dissabte.
Redacció
19 d'octubre del 2018
Centelles enceta el cicle Vesprades de tardor al Centre Parroquial. El certamen comença aquest divendres amb un homenatge al músic, pedagog i compositor Leonard Bernstein, per commemorar el centenari del seu naixement. Es projecta la seva obra més icònica: el musical West Side Story. L'endemà dissabte es podrà escoltar Guillem Roma, que presenta el seu últim disc Connexions. El diumenge és el torn dels joves intèrprets de l'Escola de Música de Centelles i del Conservatori de Música de Vic.

El següent cap de setmana hi haurà el concert de flamenc amb Paul Bosauder, format a l'ESMUC, i la seva companyia, amb un projecte anomenat Terra i Mar. Finalment el diumenge 28 d'octubre el concert de clausura anirà a càrrec de Néstor Giménez i la seva orquestra. Néstor presentarà Consagració, composició pròpia sorgida d'un encàrrec de l'Auditori de Barcelona.

En aquesta edició es recupera la col·laboració amb els Tallers d'Art de Centelles, creant aquest vincle entre diferents arts que ens agrada tant a les Vesprades de Tardor. I justament amb la música i el tema de l'últim concert, la primavera, els/les joves artistes imaginaran les seves creacions plàstiques, que exposarem a la sala de concerts durant el festival.
 

Consulta més informació

Arxivat a