Albert Pla, en Peyu i Quimi Portet, junts al nou programa de TV3 «Natura sàvia»

L'espai parteix d'una informació rigorosa que es barreja amb humor i vol arribar a un públic que no acostuma a veure documentals a l'ús

La presentació del programa
La presentació del programa | CCMA
Redacció
19 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 11:38h
La televisió pública catalana estrena nou programa. Natura sàvia arriba a la graella de TV3 dilluns vinent a les 23h i combinarà la divulgació i l'entreteniment en un format "sense precedents", tal i com informa la mateixa corporació. L'humorista Peyu serà el presentador del programa, i Quimi Portet i Albert Pla, components del "comitè de savis" de l'espai, segons han informat aquest dijous a la presentació que ha tingut lloc al Museu de Ciències Naturals de Barcelona. 

Per en Peyu, el més interessant "és el format, que espero que l'espectador sàpiga llegir", i ha explicat que ha volgut reivindicar i descentralitzar el programa i per això gairebé tot està gravat a Osona. A la pregunta de com va escollir Albert Pla i Quimi Portet, el presentador ha dit que "necessitava una part humorística i com que ja coneixia en Quimi l'hi vaig proposar i sabia que tenia amistat amb l'Albert; vaig pensar que amb tots dos seria meravellós", i així va ser com els tres han tirat endavant aquest projecte, liderat per en Peyu. Segons afegeix, Natura sàvia "parteix d'una informació rigorosa que es barreja amb un humor "gamberro" i això és més atractiu i una bona manera de fer divulgació i arribar a un públic que no acostuma a veure documentals a l'ús".