Nandu Jubany, premi Gourmet Català de l'Any 2018

També guardonen Casa Riera Ordeix per la seva Llonganissa de Vic

Nandu Jubany, al nou restaurant.
Nandu Jubany, al nou restaurant. | Instagram @nandujubany_oficial
Redacció
18 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 15:41h
Nandu Jubany ha rebut el premi Gourmet Català de l'Any 2018 per la seva trajectòria i el compromís amb els productes catalans. L'encarregada d'entregar el guardó al cuiner osonenc va ser la consellera d'Agricultura de la Generalitat, Teresa Jordà, en el marc de la IV Nit del Gourmet Català. Aquests premis els concedeix el Clúster Gourmet de Catalunya Catalonia Gourmet.

Aquest dimecres també es va premiar Embotits Salgot, per la seva trajectòria empresarial; Granja Foods pel creixement empresarial en innovació; i Clos Figueras pel creixement empresarial internacionalització.

Enguany també es van estrenar dues noves categories: el Producte Tradicional 2018, que va recaure per Casa Riera Ordeix i la seva Llonganissa de Vic; i el Producte Innovador 2018, que se'l va endur Snackissimo per una proposta d'snack saludable i gurmet.

El Clúster Gourmet de Catalunya Catalonia Gourmet està presidit per Àngel Velasco i està format per més de 50 empreses i entitats. Es va crear el 2010 amb dos objectius: aglutinar els principals actors del sector i donar suport al desenvolupament de l'alimentació de qualitat.