Tona

​Tona posa en marxa una campanya per millorar el porta a porta

Tot i que el municipi té bons resultats de recollida de residus, vol augmentar la taxa de reciclatge

per Redacció, 17 d'octubre de 2018 a les 18:11 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 d'octubre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L’Ajuntament de Tona i la Mancomunitat La Plana han iniciat una campanya de comunicació i sensibilització per promoure la recollida de residus porta a porta al municipi. Enguany se celebra el 18è aniversari de l'inici d’aquest sistema de recollida. La campanya presenta un seguit d’accions de comunicació sota el lema “Soc important” apel·lant a la ciutadania en la importància dels seus actes.


Tal com explica l'Ajuntament, l'objectiu principal és incrementar la taxa de recollida dels residus municipals, que actualment té uns bons resultats, al voltant del 70%, i evitar que gran part dels residus generats vagin a parar a l’abocador. En aquest sentit, la campanya també vol millorar l’ús de l’àrea d’aportació de residus, situada al costat de la deixalleria de la Mancomunitat i d’ús exclusiu pels veïns de Tona, que permet  separar correctament les fraccions quan no es poden treure els residus segons el calendari establert. 

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació