La Diputació concedeix un crèdit de 175.000 euros a Vic per finançar contenidors de multiproducte i vidre

El préstec s'emmarca en la caixa de crèdit de la corporació i el tipus d'interès és al 0%

Els nous contenidors de Vic.
Els nous contenidors de Vic. | Josep M. Montaner
Redacció
18 d'octubre del 2018
La Diputació de Barcelona ha concedit un crèdit de 175.000 euros a l’Ajuntament de Vic per finançar contenidors de multiproducte i de vidre. Aquesta acció s'emmarca en la caixa de crèdit que impulsa la corporació. És un instrument de cooperació local que té l’objectiu d'atorgar crèdits als ajuntaments, entitats municipals descentralitzades i mancomunitats de municipis de la demarcació per al finançament de noves inversions, el dèficit de finançament en inversions executades i les operacions incloses en un Pla de Sanejament o Econòmic i Financer.

Cada govern local pot demanar fins a 175.000 euros cada any, amb l’excepció dels municipis inferiors a 1.000 habitants, que poden superar aquest límit i sol·licitar l’import necessari per cobrir les seves necessitats de finançament. El tipus d’interès és al 0% i amb una amortització màxima de 10 anys.

L'Ajuntament de Vic va començar a substituir al mes de juny els 1.665 contenidors d'escombraries de tota la ciutat. El sistema de recollida del porta a porta va quedar descartat després de no trobar consens polític.
Arxivat a