Rosa Morral serà la nova directora Assistencial del CHV

L'actual directora d'Atenció Primària de l'Institut Català de la Salut s'incorporarà al novembre com a màxima responsable de l'activitat assistencial i rellevarà a Rafel Toribio

L'Hospital Universitari de Vic.
L'Hospital Universitari de Vic. | CHV
Redacció
17 d'octubre del 2018
El Consell de Govern del Consorci Hospitalari de Vic (CHV) ha aprovat el nomenament de Rosa M. Morral Parente com a nova directora Assistencial. La fins ara directora d'Atenció Primària de l'Institut Català de la Salut s'incorporarà al càrrec al novembre i substituirà Rafel Toribio, qui serà el nou cap del Servei de Medicina Interna i també exercirà de coordinador de Serveis Mèdics.

Tal com explica el CHV en una nota de premsa, la nova direcció aportarà una visió comunitària de l'atenció al pacient, centrada en la persona i experta en l'abordatge del pacient fràgil i complex, així com un profund coneixement de l'àmbit de l'Atenció Primària. Un perfil que facilitarà avançar en la coordinació i el treball integrat entre els diferents nivells assistencials a Osona.

Morral combina una àmplia experiència a nivell assistencial –11 anys com a metge de família– i en la direcció d'equips –ha exercit funcions directives des de l'any 2008–, amb un bagatge de recerca i en el desenvolupament de programes de salut nacionalment i internacionalment.

Una nova estructura reforçada

Aquest nomenament va acompanyat d'un reforç de l'estructura de comandament assistencial del CHV per fer-la més adaptativa i transversal. S'activen dues places a nivell ja previstes a nivell d'organigrama: Coordinadora de l'Àrea Quirúrgica, que recau en mans d'Helena Vallverdú, cap de Cirurgia General; i coordinador de Serveis Mèdics, que ostentarà el nou cap de Medicina Interna, Rafel Toribio.