«Formentera Lady», la pel·lícula d'octubre del Cicle Gaudí a Torelló

El cinema El Casal projecta el film a les 9 del vespre

José Sacristán és el protagonista de «Formentera Lady»
José Sacristán és el protagonista de «Formentera Lady»
Redacció
17 d'octubre del 2018
El Cicle Gaudí de cinema en català torna a Torelló aquest dijous, a les 9 del vespre amb Formentera Lady. El film, dirigit per Pau Durà, és un drama que es va estrenar el passat mes de juny i està interpretada per José Sacristán, Jordi Sánchez, Nora Navas, Ferran Rañé i Sandro Ballesteros. Narra la història d'en Samuel (José Sacristán) que va arribar a la Formentera hippie dels 70 i s'hi va quedar a viure, guanyant-se la vida tocant el banjo en un bar.


Un dia rep la visita de la seva filla Anna (Nora Navas) i del seu nét Marc (Sandro Ballesteros). Sense feina des de fa temps, ha acceptat una oferta a França que l'obliga a anar-se'n sola. Després del rebuig inicial, el vell hippie decideix fer-se càrrec del seu nét, i emprèn un viatge que el farà transitar per les ombres del seu paradís acompanyat d'altres singulars personatges: Toni (Jordi Sánchez), Greta (Pepa Juan) i Joan (Ferran Rañé).

El Cicle Gaudí és una iniciativa de l'Acadèmia del Cinema Català que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat.
Arxivat a