Empresa

Triposona, Seidor, Casa Tió i Woodys Barcelona, premiades per la Cambra

La delegació osonenca també reconeix la trajectòria empresarial de la Ferreteria Furriols en el Dia de la Cambra

per Redacció , 12 d'octubre de 2018 a les 09:45 |
Tots els guardonats d'Osona per la Cambra de Comerç | Cambra del Comerç
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 d'octubre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Com cada any, la delegació a Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona va celebrar aquest dimecres el Dia de la Cambra, l'acte més emblemàtic de la delegació que reuneix empresaris de la comarca i reconeix la seva tasca. Tal com expliquen en una nota es van atorgar guardons per aquelles organitzacions que contribueixen al creixement del teixit econòmic de la comarca d'Osona amb responsabilitat i compromís.

El premi a l'empresa industrial, entregat per l'alcaldessa de Vic, Anna Erra, va ser per a Triposona, un grup d'empreses centrat en la indústria càrnia, la farmacèutica i la logística. Van recollir el guardó Jordi Aymerich i Joan Aymerich.


El ponent Jaume Roures va atorgar el premi empresa de serveis a l'empresa Seidor, una multinacional tecnològica que ofereix un ampli ventall de solucions i serveis de consultoria. En els seus plans de futur destaquen dos conceptes clars, la internacionalització i la diversificació de negocis. Va recollir el guardó Josep Benito Martínez.

En la categoria d'agroalimentació, els premiats van ser els empresaris Xavier Castañer i Lali Molera pel negoci de Casa Tió. Un negoci amb més de 100 anys de vida que ha estat premiat per a seva transparència, proximitat i arrelament al territori.


Com a empresa Jove la delegació va premiar a Woodys Barcelona. Un projecte liderat per Josep Dosta que el 2004 va irrompre en el mercat de l'òptica amb un producte inèdit, ulleres fetes a base de fusta.

I pel que fa al premi a la trajectòria empresarial, la Ferreteria Furriols va ser la guardonada en la present edició. Josep Furriols va recollir el guardó per una empresa que ja porta més de 150 anys a la comarca d'Osona.

L'acte ha estat obert per la presidenta de la Delegació a Osona de la Cambra de Barcelona, Montse Braut; pel membre del comitè executiu de la Cambra de Barcelona, Oriol Guixà; i pel president del Consell Comarcal d'Osona, Joan Roca. Tots tres van agraïr la participació empresarial en aquest acte i van felicitar a totes aquelles empreses que avui la Cambra ha decidit guardonar ja sigui per la seva trajectòria com per la seva iniciativa professional.

Per la seva banda, el soci-gestor i fundador del grup Mediapro, Jaume Roures, va parlar sobre la complexitat de la situació actual. L'alcaldessa de Vic Anna Erra va tancar l'acte.
 

Durant la xerrada de Jaume Roures. Foto: Cambra de Comerç

 

Participació