Triposona, Seidor, Casa Tió i Woodys Barcelona, premiades per la Cambra

La delegació osonenca també reconeix la trajectòria empresarial de la Ferreteria Furriols en el Dia de la Cambra

Tots els guardonats d'Osona per la Cambra de Comerç
Tots els guardonats d'Osona per la Cambra de Comerç | Cambra del Comerç
Redacció
12 d'octubre del 2018
Com cada any, la delegació a Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona va celebrar aquest dimecres el Dia de la Cambra, l'acte més emblemàtic de la delegació que reuneix empresaris de la comarca i reconeix la seva tasca. Tal com expliquen en una nota es van atorgar guardons per aquelles organitzacions que contribueixen al creixement del teixit econòmic de la comarca d'Osona amb responsabilitat i compromís.

El premi a l'empresa industrial, entregat per l'alcaldessa de Vic, Anna Erra, va ser per a Triposona, un grup d'empreses centrat en la indústria càrnia, la farmacèutica i la logística. Van recollir el guardó Jordi Aymerich i Joan Aymerich.

El ponent Jaume Roures va atorgar el premi empresa de serveis a l'empresa Seidor, una multinacional tecnològica que ofereix un ampli ventall de solucions i serveis de consultoria. En els seus plans de futur destaquen dos conceptes clars, la internacionalització i la diversificació de negocis. Va recollir el guardó Josep Benito Martínez.

En la categoria d'agroalimentació, els premiats van ser els empresaris Xavier Castañer i Lali Molera pel negoci de Casa Tió. Un negoci amb més de 100 anys de vida que ha estat premiat per a seva transparència, proximitat i arrelament al territori.

Com a empresa Jove la delegació va premiar a Woodys Barcelona. Un projecte liderat per Josep Dosta que el 2004 va irrompre en el mercat de l'òptica amb un producte inèdit, ulleres fetes a base de fusta.

I pel que fa al premi a la trajectòria empresarial, la Ferreteria Furriols va ser la guardonada en la present edició. Josep Furriols va recollir el guardó per una empresa que ja porta més de 150 anys a la comarca d'Osona.

L'acte ha estat obert per la presidenta de la Delegació a Osona de la Cambra de Barcelona, Montse Braut; pel membre del comitè executiu de la Cambra de Barcelona, Oriol Guixà; i pel president del Consell Comarcal d'Osona, Joan Roca. Tots tres van agraïr la participació empresarial en aquest acte i van felicitar a totes aquelles empreses que avui la Cambra ha decidit guardonar ja sigui per la seva trajectòria com per la seva iniciativa professional.

Per la seva banda, el soci-gestor i fundador del grup Mediapro, Jaume Roures, va parlar sobre la complexitat de la situació actual. L'alcaldessa de Vic Anna Erra va tancar l'acte.
 

Durant la xerrada de Jaume Roures. Foto: Cambra de Comerç

Arxivat a