​Carme Tena, candidata a la llista del PSC Vic per a les municipals

L'assemblea de militants l'escull per unanimitat

Carme Tena, a l'assembla d'aquest dimecres.
Carme Tena, a l'assembla d'aquest dimecres. | Twitter @SocialistesVic
Redacció
11 d'octubre del 2018
Actualitzat el 29 de març del 2019 a les 10:56h
Carme Tena encapçalarà la llista del Partit Socialista de Catalunya (PSC) a Vic a les properes eleccions municipals de maig de 2019. Tal com avancen en una piulada, l'assemblea de militants de l'agrupació la va escollir per unanimitat aquest dimecres al vespre.

La candidata va agrair el suport de la militància i l'agrupació apuntant que vol fer "noves maneres de governança més participativa" i incidir en "polítiques personalitzades de foment en el treball, dignes i de qualitat”. En aquest sentit s'ha ofert a la militància i ciutadania per rebre propostes de cara al programa electoral.

El PSC es va quedar sense representació a l'Ajuntament de Vic el passat octubre de 2017, quan es va formalitzar la sortida de l'únic regidor que tenia la formació, Benjamí Dòniga. La sortida es va produir per desavinences entre el regidor i l'executiva del partit. Llavors, Dòniga deia que la baixa era "de mutu acord", mentre que, mesos abans, la formació li demanava que deixés l'acta per "no seguir les directrius del partit i dimitir dels seus càrrecs orgànics".
Arxivat a